Η Εταιρεια

Το Parketa.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1997 με κύρια δραστηριότητα τις τοποθετήσεις ξύλινων δαπέδων. Η εμπειρία που αποκτήθηκε αυτά τα 20 χρόνια κάνει το Parketa.gr να είναι μία από τις πιο φερέγγυες και αξιόπιστες εταιρείες ξύλινων δαπέδων στην Ελλάδα.

Σύντομα ασχοληθήκαμε με την εμπορία ξύλινων δαπέδων. Η συνεχή πίεση των πελατών για καλύτερες τιμές, μας οδήγησε στο να εισαγάγουμε όλα τα υλικά που χρειάζονται και απαιτούνται για την υλοποίηση των έργων μας, παρέχοντας έτσι τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε άψογες εργασίες τοποθέτησης καθώς και συντήρησης (σέρβις) όλων των ξύλινων πατωμάτων γιατί έχουμε δικά μας ειδικευμένα συνεργεία!

Το Parketa.gr επένδυσε μέσα στην κρίση ανοίγοντας έτσι δύο νέα καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο και στην Αγία Παρασκευή. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με ένα δεύτερο Premium κατάστημα στην Αγία Παρασκευή.

Διαθέτουμε οργανωμένη αποθήκη Logistics με δυνατότητα ηλεκτρονικών παραγγελιών για την αποφυγή λαθών σε επίπεδο 99,9%! Όλα τα υλικά μας είναι ετοιμοπαράδοτα σε πολύ μεγάλες ποσότητες για να βρείτε πάντα το δάπεδο που σας ταιριάζει.