Αποκλειστικά σε όλα τα επίσημα καταστήματα του Parketa.gr

lvt-parketa.gr

Αποκλειστικά στα καταστήματα του Parketa.gr θα βρείτε τα δάπεδα LVT  που ψάχνετε στην μεγαλύτερη ποικιλία  της αγοράς  ..

 

 

Τα  δάπεδα LVT ή αλλιως βινυλικά , είναι συνθετικό υλικό εξαιρετικής αντοχής . Μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Ιδανικά για χώρους όπου η παρουσία του νερού είναι εμφανής , καθώς είναι πλήρως αδιάβροχα , αλλά και εξαιτίας της σκληρής τους επιφάνειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγγελματικούς χώρους όπου η αντοχή στην καθημερινότητα είναι απαραίτητη , όπως καφετέριες , εργοστάσια κ.α

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η βελτίωση του χώρου όπου πρόκειται να τοποθετηθούν , με την χρήση ισοπεδωτικού δαπέδου από τα έμπειρα συνεργεία του Parketa.gr

Τοποθετείται από το ειδικό συνεργείο τοποθέτησης LVT , χρησιμοποιώντας την ειδική κόλλα τοποθέτησης , ώστε το αποτέλεσμα να είναι παραπάνω από τις προσδοκίες σας !

Πάχος : 3mm , Διάσταση σανίδας : 1,219m Χ 0,17m  Τετραγωνικά ανά κιβώτιο : 3,25m2

Δάπεδα LVT – WPC , τα μόνα με τοποθέτηση χωρίς κόλλα και κάποια ειδική υποδομή , μόνο στα καταστήματα του Parketa.gr !

lvt1-wpc-parketa.gr

Αποκλειστικά στα καταστήματα του Parketa.gr θα βρείτε τα δάπεδα LVT WPC ,μοναδικά στο είδος τους και στην ποιότητα τους  ..

 

 

Τα  δάπεδα LVT WPC  ,συνδυάζουν την φιλοσοφία των πατωμάτων wpc με τα lvt , δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό δάπεδο. Απόλυτη ποιότητα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές .

Ιδανικά για χώρους όπου η παρουσία του νερού είναι εμφανής , καθώς είναι πλήρως αδιάβροχα , αλλά και εξαιτίας της πολύ σκληρής τους επιφάνειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επαγγελματικούς χώρους όπου η αντοχή στην καθημερινότητα είναι απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση  , όπως εργοστάσια , χώροι μαζικής εστίασης  κ.α

Τοποθετούνται με την επίστρωση μόνο υποστρώματος  χωρίς κανένα είδος κόλλας  , και με την βοήθεια του ειδικού ‘κλικ΄ στο κούμπωμα τους που διαθέτουν απο το σύστημα ‘ WPC CLICK ‘ , η σύνδεση  των σανιδών γίνεται πολύ ισχυρή .

Τοποθετείται από το εξειδικευμένο  συνεργείο τοποθέτησης LVT WPC του Parketa.gr , σε πολύ γρήγορο χρόνο και χωρίς καμία αλλαγή του χώρου σας ,  ώστε το αποτέλεσμα να είναι παραπάνω από τις προσδοκίες σας !

 

Πάχος : 5,5mm , Διάσταση σανίδας : 1,19m Χ 0,23m  Τετραγωνικά ανά κιβώτιο : 2,19m2