Γυαλιστερά Laminate

Ελάτε για αυτήν την παρουσίαση μόνο στο κατάστημα:  Αγ. Παρασκευή Λ. Μεσογείων 493 & Σωτ. Πετρούλα 2 ΤΚ. 15343

Ωράριο καταστήματος:   Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 έως 21:00   Σάββατο: 09:00 έως 15:00

closs laminate

Εισάγουµε στην Ελλάδα δάπεδα απο το μεγαλύτερο γερμανικό  εργοστασιο σε ειδική παραγγελία για εμάς , που κατασκευάζει τα µοναδικά παγκοσµίως πολυστρωματικά ακρυλικής τελικής επιφάνειας και όχι µελαµινικής . Αυτή ακριβώς η διαφορά τα καθιστά µοναδικά και ζεστά σαν υλικά καθώς η µελαµίνη είναι κρύο υλικό. Ο πυρήνας είναι από HDF Natural Plus είναι ανθυγρός, πολύ υψηλής πυκνότητας (1150 kg/m3)  φτιαγµένος από ξύλο (αποκλειστικά)  και όχι µε ξύλο και άλλα ανακυκλώσιµα χηµικής κατεργασίας προϊόντα.

 

Η τελική επιφάνεια είναι αντιστατική µε αποτέλεσµα να µη δηµιουργούνται φορτία στατικού ηλεκτρισµού σοβαρό πρόβληµα ειδικά σε χώρους µε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς επίσης δεν κολλάνε στην επιφάνεια τρίχες, σκόνη κλπ.
Η κινησιά αυτών των δαπέδων είναι περασµένη µε λάδι και κερί για µεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία ενώ στο κάτω µέρος τους µπορεί κατά επιλογή να έχει το περίφηµο σύστηµα Wellness το οποίο αποτελείται από ηχοαπορροφητικές κυψέλες ( 4600/m2 ) που µειώνουν κατά 50% το θόρυβο που παράγεται κατά το βάδισµα σε αντίθεση με τα κοινά δάπεδα laminate.

Το κούµπωµά τους είναι το µοναδικό unilin-click 9ης γενιάς µε το διπλό κούµπωµα στη άκρη (έτσι επιτυγχάνεται ακόµη καλύτερη µηχανική στερέωση µεταξύ των σανίδων) το οποίο αντέχει σε εφελκυσµό 2 τόνων ώστε να µπορεί να κουµπωθεί και να ξεκουµπωθεί άπειρες φορές χωρίς να υποστεί την παραµικρή ζηµιά.

Ενδύκνεινται για χώρους που ζουν και παίζουν µικρά παιδιά καθώς είναι αντιαλλεργικά , αντιολισθητικά, µη τοξικά, σφουγγαρίζονται όσο συχνά θέλει κανείς (η επιφάνεια τους µπορεί να απολυµανθεί γιατί δεν έχει πόρους), δεν αλλάζουν χρώµα στην υπεριώδη ακτινοβολία, δεν καίγονται από τσιγάρο, ενδείκνυνται για ενδοδαπέδια θέρµανση και είναι απαλλαγµένα φορµαλδεΰδης (Formaldehyde 0,005ppm not traceable)!!!   Πιστοποιηµένα από το Κρατικό Γερµανικό Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών.