Ντουλάπα

ΝΤΟΥΛΑΠΑ

 

Συρόμενη – Ανοιγόμενη

 • Υψηλά ποιοτικά στάνταρ.
 • Ποικιλία υλικών και χρωμάτων.
 • Ευέλικτοι μηχανισμοί για μεγαλύτερη λειτουργικότητα.
 • Συνοδευτικά κομοδίνα ανοιγόμενης ντουλάπας.
 • Προσαρμογή σε επιθυμητές διαστάσεις.

Τα αξεσουάρ για τις κουζίνες και τις ντουλάπες μας προέρχονται από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Εργοστάσια κατασκευής της Ευρώπης σε Γερμανία και Ιταλία! Σας προσφέρουμε τη μέγιστη ποιότητα στη καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες!

Πουθενά δε θα βρείτε πιο γρήγορη παράδοση.

Τα εξαρτήματα των κουζινών μας διακατέχωνται από αξιοπιστία, αντοχή και εγγύηση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά αξεσουάρ κουζινών και ντουλάπας που χρησιμοποιούντε από εμάς

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα αξεσουάρ για τις κουζίνες και τις ντουλάπες μας προέρχονται από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ Εργοστάσια κατασκευής της ευρώπης σε Γερμανία και Ιταλία! Σας προσφαίρουμε τη μέγιστη ποιότητα στη καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες!

Πουθενά δε θα βρείτε πιο γρήγορη παράδοση.

Τα εξαρτήματα των κουζινών μας διακατέχωνται από αξιοπιστία, αντοχή και εγγύηση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά αξεσουάρ κουζινών και ντουλάπας που χρησιμοποιούντε από εμάς

Πρώτης κλάσης συρόμμενα συστήματα συρταριών από την Hettich:

Τα χαρακτηριστικά των συρταριών της InnoTech Atira από την Hettich είναι η πληρότητα τους και η δυνατότητα τους να παρέχουν άπλετη δημιουργικότητα.

Επιλογή χρωμάτων και διάφορες πλευρικές λειτουργίες που συμπληρώνονται από πληθώρα λύσεων εσωτερικής οργάνωσης. Κανένα άλλο σύστημα συρταριού δεν παρέχει αυτό το επίπεδο ατομικότητας. Μια πλατφόρμα, ατελείωτες επιλογές: Με την παραγωγή για ένα ευρύ φάσμα επίπλων. Αξιόπιστη ποιότητα και υψηλή πρακτική ευκολία.

Δείτε το βίντεο με τις εκπληκτικές λειτουργίες! (video)

Here are applications in real conditions!

 

Άπειρες δυνατότητες, φίνο Design:
LINERO MosaiQ

Το όνομα τα λέει όλα – όπως σε ένα μωσαϊκό μπορούν τα νέα στοιχεία να συνδυαστούν αρμονικά σε μία ομψή ράγα. Μία ράγα από προφίλ αλουμινίου αποτελεί τη βάση άπειρων συνδυασμών για εσοχές: Τα διάφορα ράφια τοποθετούνται κρεμαστά και κουμπωτά σε ποικίλους συνδυασμούς.

Τα στοιχεία LINERO MosaiQ μπορούν βεβαίως να αναρτηθούν και στα προφίλ του επιτυχημένου συστήματος LINERO 2000.

DISPENSA 90° – το κινούμενο ράφι προμηθειών. Τάξη και εποπτεία στις
προμήθειές σας.

Τα μεμονωμένα αναρτώμενα και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος ράφια καθιστούν το σύστημα DISPENSA 90° μία ευέλικτη τροφοθήκη, η οποία παρέχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης σε πολύ μικρή επιφάνεια. Με το σύστημα αυτό γίνεται πλήρης εκμετάλλευση του χώρου ολόκληρου του πλάτους και του ύψους του ψηλού ντουλαπιού σας. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται χώρος, τάξη και εποπτεία. Ακόμη και στα επάνω ράφια είναι όλα ορατά – και από τις δύο πλευρές!’

Υπάρχουν επίσης και οι σειρές ραφιών:

 • DISPENSA DIAGONAL
 • DISPENSA SWING

Συρόμενο ντουλάπι βάσης – αξιοποιεί και τις μικρότερες εσοχές κατά τον καλύτερο τρόπο.

Τώρα επίσης και με ρύθμιση πρόσοψης 3D!

Δύο σημεία του συρόμενου μηχανισμού αρ.15 3D-X που εγγυώνται άνετο χειρισμό: Το εξάρτημα σύνδεσης  μπορεί να κουμπωθεί χωρίς εργαλεία στη ράγα ή να συνδεθεί επίσης με το στήριγμα της πρόσοψης! Η τρισδιάστατη 3D-ρύθμιση της πρόσοψης προσφέρει μεγάλη άνεση χειρισμών.

Ιδιότητες προϊόντος:

 • ClickFixx: Κουμπωτή σύνδεση Εξάρτημα σύνδεσης με ράγα ή εξάρτημα σύνδεσης με πρόσοψη
 • Ρύθμιση πρόσοψης 3D χωρίς εργαλεία
 • Τοποθέτηση δυνατή με και χωρίς πρόσοψη
 • SoftStopp Plus με αυτόματη επαναφοράΠροσφέρεται και για τις εκδόσεις 90° του συρόμενου μηχανισμού αρ. 15 για πετσέτες, ταψιά και 2 θέσεων