ΜΑΣΙΦ 10-14ΜΜ

ΠΑΤΩΜΑ ΚΟΛΛΗΤΟ

Το μασίφ δάπεδο , χρησιμοποιείται ως κύριο υλικό σε πολλές κατασκευές και ανακαινίσεις ,ήδη από τα παλαιότερα χρόνια. Η 100% φυσική του υπόσταση το καθιστά το πλέον φυσικό υλικό , έχοντας τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες που έχει το ξύλο ως κορμός. Το πάχος κατασκευής του ορίζεται διεθνώς από τα 10 έως τα 14 χιλιοστά , έτσι ώστε να υπάρχει αρκετό ωφέλιμο πάχος για την περαιτέρω του επεξεργασία-ανανέωση του, χωρίς όμως να βαραίνει την κατασκευή ή να δημιουργεί επιπρόσθετο περιττό βάρος. Τις τελευταίες δεκαετίες ,λόγω της ανάπτυξης της ενδοδαπέδιας θέρμανσης , τα δάπεδα παράγονται ειδικά για εκείνες τις κατασκευές από 14 έως 16 χιλιοστά , τα οποία τοποθετούνται με την χρήση ειδικής κόλλας. Τα μασίφ δάπεδα έχουν ωφέλιμο πάχος περίπου στα 10 χιλιοστά ,δίνοντας την δυνατότητα για έως και 8 φορές τρίξιμο-γυάλισμα , δημιουργώντας κάθε φορά ένα ανανεωμένο οπτικά αποτέλεσμα.

Τα μασίφ δάπεδα , εξαιτίας της πληθώρας υλικών που χρησιμοποιούνται κατά την τοποθέτηση ( ειδικά βερνίκια, χρώματα ξύλου και λάδι) δημιουργούν το τελικό αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε και το οποίο μπορείτε να αλλάξετε στο μέλλον ,χωρίς να καταστρέψετε το οτιδήποτε. Ακόμα , το ξύλο ως φυσικό υλικό , δημιουργεί ένα πολύ καλό ηχομονωτικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την θερμομόνωση που ούτως ή άλλως φημίζεται. Τα μασίφ δάπεδα , στο τέλος της ζωής τους , από την στιγμή που είναι 100% οικολογικό υλικό χρησιμοποιώντας ελεγχόμενες πρώτες ύλες , μπορεί να ανακυκλωθεί στο επάκρον χωρίς να επιβαρυνεί το περιβάλλον.

 

ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΟ ΔΡΥΣ

Τα δάπεδα μασίφ ξυλείας Δρυς , είναι η κλασσική επιλογή για όσους επιθυμούν την φιλοσοφία του κλασσικού πατώματος στην ζωή τους. Η Δρυς ξυλεία είναι η πλέον διαδεδομένη στην αγορά δαπέδων , αφού οι γήινες αποχρώσεις του ξύλου το καθιστούν ένα από τα πιο ιδανικά χρώματα ως προς την ευκολία του συνδυασμού με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου σας. Ακόμα , εξαιτίας της φυσικότητας του δαπέδου ως προς τον τρόπο κατασκευής του, υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι ποικιλίες του Δρυ από το ισόβενο έως και την διχρωμία ξύλου. Τοποθετούνται με την χρήση ειδικής κόλλας και την επικάλυψη με βερνίκι ξύλου σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε.

ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΟ DOUSSIE

Tα δάπεδα ξυλείας Doussie , είναι ο ορισμός του αριστοκρατικού με μια μοντέρνα πινελιά . Ακολουθώντας το κοκκινωπό μοντέλο δαπέδου χωρίς όμως να υπερβάλλει και να το κάνει δύσκολο στον συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου ,δίνοντας την δυνατότητα να συνδυαστεί και με πολλά σημερινά χρώματα και αποχρώσεις. Διαθέσιμα σε όλες τις ποικιλίες του ξύλου , τοποθετούνται με την χρήση ειδικής κόλλας και με την επίστρωση βερνικιού .

.

ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΟ IROKO

Τα δάπεδα Ιroko , είναι ευρέως γνωστά ήδη από την αρχή της φιλοσοφίας του ξύλινου δαπέδου. Το μοναδικό κόκκινο-καφέ του χρώμα ,δημιουργεί ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται ιδανικά με σκούρα χρώματα , δημιουργώντας ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα τον χώρο εφαρμογής , φτάνει ο φυσικός φωτισμός να είναι επαρκής. Διαθέσιμο σε όλα τα φυσικά του χρώματα , πάντα με την χρήση των ειδικών βερνικιών που εσείς επιλέγετε και με την χρήση της κόλλας ξυλείας.