ΚΟΛΛΕΣ-ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Η κατάλληλη τοποθέτηση ενός μασίφ δαπέδου ,προυποθέτει την χρησιμοποίηση κατάλληλης κόλλας ,που θα βασικό στοιχείο στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, το Parketa.gr ύστερα από τον έλεγχο και τις προτάσεις των επώνυμων εργοστασίων παραγωγής ξυλείας , χρησιμοποιεί αποκλειστικά την γερμανική κόλλα Stauf ,ενός στοιχείου για το μέγιστο αποτέλεσμα. Η ανθεκτικότητα στο χρόνο, η πολύ ισχυρή κόλληση , το εύκολο άπλωμα της και η εύκολη επεξεργασία της αλλά και η ισχυρή της αντίσταση σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες , την κάνει ίσως μία από τις μοναδικές λύσεις για όλους όσους ψάχνουν το απόλυτο αποτέλεσμα.

Φυσικά , δεν θα μπορούσε να ισχύει το ίδιο και για το ισχυρό αστάρι της Stauf. Το αστάρι είναι η βάση για μια καλή και σταθερή κατασκευή αφού δημιουργεί μια ισχυρή επίστρωση στο προυπάρχων δάπεδο , καλύπτοντας όλες τις τυχών ρωγμές και συγχρόνως στεγανοποιώντας το από την επίδραση της υγρασίας . Έτσι, το ξύλο δεν απορροφά στο ελάχιστο υγρασία ,δημιουργώντας ένα μακροχρόνια αποτέλεσμα.

ΒΕΡΝΙΚΙ

Σε κάθε ξύλινη κατασκευή υπάρχει η δυνατότητα της επιπλέον επίστρωσης από ειδικά βερνίκια ανάλογα την κατασκευή που θέλουμε να το εφαρμόσουμε. Το ίδιο συμβαίνει με τα μασίφ δάπεδα , με την διαφορά πως εδώ η χρήση τους είναι απαραίτητη ώστε το δάπεδο να σφραγιστεί ανάμεσα στις ενώσεις του και να δημιουργήσει μια ισχυρή επιφάνεια αντίστασης στην καθημερινή χρήση. Ακόμα , δίνει μια προφύλαξη από ζημιά σε επαφή με το νερό. Για τον λόγο ότι τα βερνίκια είναι το τελικό στάδιο στην ολοκλήρωση ενός μασίφ δαπέδου , έχουμε την ευχέρεια της επιλογής διαφόρων αποχρώσεων και χρωμάτων ,δίνοντας έτσι μια περαιτέρω επιλογή χρώματος .