Συμμετοχή στην έκθεση ΚΑΤΟΙΚΙΑ στο Ελληνικό 11-19 Μαρτίου 2017

Το Parketa.gr συμμετέχει στην μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για το σπίτι στο Κέντρο Ξιφασκίας στο  Ελληνικό , απο τις 11 εως τις 19 Μαρτίου.

 

Η Ανοιξιάτικη Κατοικία, η πιο ολοκληρωμένη έκθεση για το έπιπλο και τη διακόσμηση ! Αυτή τη χρονιά πιο ανανεωμένη και πιο πλήρης ανοίγει τις πόρτες της από 11 έως 19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Δυτικό Αεροδρόμιο, στο Ελληνικό και σας περιμένει με δημιουργικές προτάσεις και λύσεις για το σπίτι σας.

Με μια βόλτα στην έκθεση μπορείτε να δείτε τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές και εμπόρους απο όλους τους χώρους της διακόσμησης όπως : έπιπλα , κουρτίνες , χαλιά , πατώματα κ.α. από την Ελλάδα και το εξωτερικό . Ο άνετος χώρος parking και η εύκολη πρόσβαση με όλα τα Μέσα μαζικής μεταφοράς ,κάνουν την έκθεση αυτή ιδανική για τις αγορές σας αλλα και να πάρετε ιδεές για την διακόσμηση του σπιτιού σας !

Προσφορά απο το Parketa.gr για όλους τους επισκέπτες της έκθεσης αλλα και στα καταστήματα , ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ και ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε όλα τα πατώματα και αξεσουάρ των πατωμάτων !! 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Καθημερινές 16:30 έως 21:00
Σαββατοκύριακα 10:30 έως 21:00